PROJECT PORTFOLIO MANAGEMENT
 
 

Worden uw projecten gestructureerd aangestuurd?
Project Portfolio Management
Hoe creëert u een éénduidige kwaliteit in uw projecten? Hoe zorgt u ervoor dat uw projectmanagers op een uniforme manier werken? Hoe zorgt u ervoor dat u standaard projectrapportages ontvangt welke u eenvoudig kan consolideren tot een project portfolio rapportage? Hoe bewaakt u uw IT budget? Allemaal vragen die misschien theoretisch simpel lijken maar o zo moeilijk te beantwoorden zijn in de praktijk. Menig bedrijf heeft grote problemen om een uniforme project management structuur op te zetten. Dit begint al met het kiezen van een PM methode. Werken we conform Prince2 of PMBOK (of afgeleide methode)? Indien een PM methode gekozen is, hoe implementeren we deze methode? Welke project management tools kiezen we ter ondersteuning van de methode? Hoe bewaken we de kwaliteit van de projecten?

BiTiS Consulting heeft een ruime ervaring met zowel Prince2 als PMBOK project management methoden. Eveneens heeft BiTiS Consulting een ruime kennis van Project Management Tools, zoals NIKU, Business Engine, Artemis, Primavera, Microsoft Project 2003.

Project Portfolio Management Diensten
BiTiS Consulting biedt de volgende diensten aan op het gebied van Project Portfolio Management:
  • Contract Management: BiTiS Consulting kan het overall management over alle projecten voeren. De contract manager stuurt diverse projectmanagers aan en kan beschouwd worden als de baas van de projectmanagers. De contractmanager zorgt ervoor dat de projectmanagers conform afspraak de projecten opleveren. De contractmanager controleert de rapportages, doet de voortgangsgesprekken, draagt zorg voor een uniforme kwaliteit over de projecten. Verder zorgt de contract manager er voor dat de diverse projectrapportages geïntegreerd worden in een overall rapportage en dat de organisatie een up-to-date beeld heeft van de stand van zaken over de projecten en het IT budget.
  • Project Management Methode: BiTiS Consulting kan u helpen met het selecteren en implementeren van een project management methode. BiTiS Consulting biedt een standaard aanpak voor zowel het selecteren als implementeren van een Project Management Methode.
  • Project Management Tooling: BiTiS Consulting heeft een ruime ervaring met diverse Project Management Tools. BiTiS Consulting kan u helpen met het selecteren en implementeren van een project management tool.
home | disclaimer | contact | copyright © BiTiS Consultancy | all rights reserved | webdevelopment: Datasign